https://www.people-matters.be/uploads/images/headers/rainbow bridge.png

Coach mijn personeel

Coach mijn personeel

Bedrijven en organisaties zijn voortdurend in ontwikkeling. Personeel moet mee veranderen. Dit kan een grote opgave zijn en gaat niet zelden gepaard met stress of spanningen in teams. Zoek je begeleiding voor je personeel om deze veranderingsprocessen in goede banen te leiden? Wil je de talenten van je medewerkers optimaal kunnen inzetten en hen ondersteunen bij hun groeiproces? Dan is People Matter(s) de juiste partner. Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van change management. 

People Matter(s) staat voor:

  • persoonlijke benadering
  • doelgerichte aanpak
  • ruime ervaring binnen Human Resources Management

 


Luc De Ley, manager winkels AVEVE Retail

  • Ik heb Liesbeth door de jaren heen leren kennen in een reeks van ontelbare assessment-sessies voor kandidaat-leidinggevenden binnen AVEVE.  Voorbereiding en feedback: op maat van ons bedrijf, doordacht, to-the-point en gefundeerd.  Efficiëntie en doeltreffendheid, maar ook respect voor de kandidaten zijn de kernwoorden doorheen het verloop van de sessies.  Zowel in het Nederlands als in het Frans.  Ook handig voor mijn agenda dat de afspraken steeds volgens een perfecte timing verliepen: op tijd starten, op tijd stoppen.  Punch, diepgang en humor zijn haar handelsmerk.

Isabelle Hoebrechts, Institute of NeuroCognitivism

  • Liesbeth is steeds een inspirerend iemand voor me geweest met heel veel talenten, maar ook heel veel gevoel. Ze is no nonsense, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Ik heb altijd graag met haar samengewerkt en nog steeds is het een plezier met haar dingen te realiseren. Haar heldere en steeds duidelijke communicatie zijn zeer aangenaam. Een extra leuk weetje over Liesbeth is dat ze super veel humor heeft en de dingen kan relativeren! Ze is een vrouw naar mijn hart, eerlijk en correct en steeds in ontwikkeling voor zichzelf en anderen!