https://www.people-matters.be/uploads/images/headers/mubarak bridge.jpg

Because People Matter(s)!

Coach mijn startup

"People Matter(s) helpt je om de volgende stap te zetten in de groei van je startup"

Ben je onlangs je eigen bedrijf gestart? Wil je bepaalde keuzes maken, maar weet je niet hoe je hier het beste aan begint? Groei brengt vaak nieuwe vragen met zich mee. People Matter(s) kan je helpen om de zaken op een rijtje te zetten om zo de juiste keuzes te maken en om geschikte profielen te rekruteren. 

Coach mij als werknemer

“People Matter(s) helpt je met je doelen in je werk en carrière”

Reorganisaties, fusies, economische crisis, promoties, ons professionele leven is voortdurend in beweging. Of je nu zit met een loopbaanvraag, naar een nieuwe rol groeit of je carrière een andere wending wil geven. People Matter(s) adviseert je graag bij deze zaken.

Coach mijn personeel

“People Matter(s) helpt je met het begeleiden van je personeel en HR”

Zijn er spanningen in een team? Wil je talenten en valkuilen van je medewerkers in kaart brengen? Heb je het gevoel dat je meer uit je medewerkers kan halen? Wil je hen ondersteunen bij hun groeiproces en ontwikkeling? People Matter(s) begeleidt zowel individuele medewerkers als teams.


Welkom bij People Matter(s)

https://www.people-matters.be/uploads/images/kolom/Liesbeth01.jpg

Mijn naam is Liesbeth van Traa. Na een aantal jaar gewerkt te hebben in de marketing en training bij diverse multinationals, besloot ik mij te heroriënteren richting Human Resources. In 2003 richtte ik People Matter(s) op. Sindsdien werk ik als senior HR consultant, recruiter, trainer en coach voor startups en bedrijven in de profit en de non-profit sector.

Om mij te specialiseren heb ik diverse opleidingen gevolgd (MBTI, NLP Master Practitioner, Neurocognitieve en Gedragsmatige Methode, RET, assessment technieken). Ik heb hierin ook de certificaten behaald. 

Ik ben flexibel op het vlak van uren en lokatie, maar ook in taalkeuze, in functie van de wensen van mijn klant. Ik werk zowel op lokatie als remote (via MS Teams).

Vraag meer informatie aan


Isabelle Hoebrechts, Institute of NeuroCognitivism

  • Liesbeth is steeds een inspirerend iemand voor me geweest met heel veel talenten, maar ook heel veel gevoel. Ze is no nonsense, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Ik heb altijd graag met haar samengewerkt en nog steeds is het een plezier met haar dingen te realiseren. Haar heldere en steeds duidelijke communicatie zijn zeer aangenaam. Een extra leuk weetje over Liesbeth is dat ze super veel humor heeft en de dingen kan relativeren! Ze is een vrouw naar mijn hart, eerlijk en correct en steeds in ontwikkeling voor zichzelf en anderen!

Mireille

  • De sessies bij jou zijn het beste wat me ooit is overkomen. ik kan eindelijk mezelf zijn. Wat & hoe, daar kan ik niet meteen 'n vinger opleggen, maar ik ben veel zelfbewuster, heb duidelijke grenzen getrokken, grote beslissingen genomen en voel me onnoemelijk veel beter dan voorheen. Het is nu duidelijk voor mezelf en mijn omgeving wie ik ben en waarvoor ik sta.