https://www.people-matters.be/uploads/images/headers/rainbow bridge.png

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Verandering is een constante factor in ons professionele leven. Wij zijn voortdurend in beweging, maar staan soms ook onder hoge druk. 

Zit je met een loopbaanvraag, groei je naar een nieuwe rol of wil je je carrière een andere wending geven? People Matter(s) kan je bij deze zaken adviseren. In een individuele coaching kan ik je helpen je talenten verder te ontwikkelen en in te zetten. 

Contacteer mij voor meer informatie.


Marie

  • Jouw coaching is in lijn met je persoonlijkheid: dynamisch en extreem correct. Je maakt ons zeer snel bewust van onze blokkades, van onze leerpunten en onze troeven. Je ruime ervaring leidt ons meteen naar de essentie en met je opmerkingen en adviezen breng je ons zonder enig probleem weer terug.  Soms verrast, soms geamuseerd (want Liesbeth laat zich niet snel van haar stuk brengen), op andere momenten geëmotioneerd, verrijkt en/of door elkaar geschud door je observaties. Het mag gezegd worden, je manoevreert met veel intelligentie en gevoel, het is dan ook onmogelijk om onverschillig te zijn tegenover jouw begeleiding. Voor mij werkt dit perfect. Bedankt voor je eerlijkheid, je respectvolle openhartigheid en je dynamiek die leidt tot leerrijke en amusante uitwisselingen. Kortom, een echt plezier om in jouw gezelschap te verkeren!

Julie

  • Na lang futloos, stress en zonder energie naar het werk te gaan, besloot ik loopbaanbegeleiding te volgen. In de hoop een antwoord te vinden op al mijn vragen. Na een paar aangename gesprekken begon ik te beseffen dat ik niet op de juiste job zat. Stap voor stap zijn Liesbeth en ik samen gaan zoeken waar ik de kracht, plezier en voldoende zelfvertrouwen kon vinden in een job. Uiteindelijk heb ik een beslissing genomen en te veranderen van werk. Ik voel me zo dankbaar en opgewekt hierover! Nu besef ik dat je met plezier en veel energie de juiste job kan vinden. Bedankt Liesbeth!