https://www.people-matters.be/uploads/images/headers/rainbow bridge.png

Start-up coaching

https://www.people-matters.be/uploads/images/kolom/Liesbeth01.jpg


Startup coaching

Of je nu je overloopt van de ideeën, je eigen business wil starten of al gestart bent, wij kunnen je helpen bij het het opstarten of stroomlijnen van je HR processen, het schrijven of nalezen van je business plannen, het challengen van je ideeën, het zoeken naar schaalbaarheid en je misschien wel in contact brengen met de juiste mensen uit ons eigen netwerk.

De coaching sessies kunnen face-to-face of online (Skype, zoom, ...) georganiseerd worden.

Contacteer mij voor meer informatie over ons aanbod voor startups.


Eline

  • De reden waarom ik contact opnam met Liesbeth was dat ik niet goed wist hoe ik mijn carrière zou uitbouwen en piekerde over de toekomst. Het klikte meteen. De open gesprekken en oefeningen hielpen mij om mijn eigen talenten te herontdekken. Mijn CV werd geüpdatet, brieven werden geschreven, de arbeidsmarkt bleek meer mogelijkheden te bieden dan ik voordien zag. Het resultaat: volgende maand ga ik vol enthousiasme een mooie uitdaging aan op een nieuwe werkplek! Dankjewel voor de coaching!

Lieve

  • Aarzelend en onder de indruk van de burnout kwam ik bij je terecht. Met een gevoel dat mijn toekomst “mist” (onscherp) was geworden. Door je vragen, analyses en inzichten ging ik op zoek naar mezelf: wat doe ik graag? Waar haal ik energie uit? Wat kan ik goed? En wat vind ik belangrijk? En na een tijdje klaarde "mijn mist” op. Ik kreeg inzicht in mijn talenten, maar ook in mijn valkuilen die me zo ver gedreven hadden. Onze gesprekken waren gezellig maar ook confronterend, soms emotioneel maar altijd professioneel. Je aanpak was doeltreffend en toch met veel medeleven. Bij jou kon ik thuiskomen en dankzij jou kreeg ik de kracht om terug beslissingen over mijn toekomst te nemen. Ik weet nu ook dat het nooit te laat is om alsnog andere dromen waar te maken. Bedankt voor je warme, persoonlijke maar doeltreffende aanpak, je luisterend oor en je objectieve kijk.