https://www.people-matters.be/uploads/images/headers/rainbow bridge.png

Coach mij als persoon

Coach mij als persoon

Het is niet altijd makkelijk om dingen in je leven te veranderen, om nieuwe uitdagingen aan te gaan of om vertrouwde zaken los te laten. Heb je moeite met nee zeggen of heb je soms het gevoel dat mensen over je heen lopen of je mening onvoldoende respecteren? Misschien vind je het wel moeilijk om jezelf duidelijk uit te drukken en te zeggen waar je voor staat. 

Je begrijpt soms je eigen reacties niet of hebt moeite je emoties onder controle te houden. Je voelt je vaak moe en lusteloos en ziet op tegen dingen waar je vroeger geen probleem mee had. Maak je van een mug een olifant? Of denk je simpelweg 'wat nu?'? Dan kan People Matter(s) je zeker helpen. 

Contacteer mij voor een vrijblijvend intake gesprek.


Eline

  • De reden waarom ik contact opnam met Liesbeth was dat ik niet goed wist hoe ik mijn carrière zou uitbouwen en piekerde over de toekomst. Het klikte meteen. De open gesprekken en oefeningen hielpen mij om mijn eigen talenten te herontdekken. Mijn CV werd geüpdatet, brieven werden geschreven, de arbeidsmarkt bleek meer mogelijkheden te bieden dan ik voordien zag. Het resultaat: volgende maand ga ik vol enthousiasme een mooie uitdaging aan op een nieuwe werkplek! Dankjewel voor de coaching!

Lieve

  • Aarzelend en onder de indruk van de burnout kwam ik bij je terecht. Met een gevoel dat mijn toekomst “mist” (onscherp) was geworden. Door je vragen, analyses en inzichten ging ik op zoek naar mezelf: wat doe ik graag? Waar haal ik energie uit? Wat kan ik goed? En wat vind ik belangrijk? En na een tijdje klaarde "mijn mist” op. Ik kreeg inzicht in mijn talenten, maar ook in mijn valkuilen die me zo ver gedreven hadden. Onze gesprekken waren gezellig maar ook confronterend, soms emotioneel maar altijd professioneel. Je aanpak was doeltreffend en toch met veel medeleven. Bij jou kon ik thuiskomen en dankzij jou kreeg ik de kracht om terug beslissingen over mijn toekomst te nemen. Ik weet nu ook dat het nooit te laat is om alsnog andere dromen waar te maken. Bedankt voor je warme, persoonlijke maar doeltreffende aanpak, je luisterend oor en je objectieve kijk.