https://www.people-matters.be/uploads/images/headers/green bridge.jpg

Because People Matter(s)!

Because People Matter(s)!

People Matter(s)

Ruim 10 jaar geleden koos ik deze naam voor mijn bedrijf. People Matter(s), mensen en "mensendingen" zijn belangrijk. Mijn doelstelling was toen - en is nog altijd - om mensen vooruit te helpen bij hun (professionele) projecten.

Bij ons draait alles om mensen

Of dit nu is in je rol als werknemer, werkgever of als je een bedrijf wil starten, People Matter(s) kan helpen bij het doen slagen van je professionele doelstellingen of plannen. Concreet, bij het ontdekken, optimaal inzetten en benutten van je talenten, maar ook bij het starten of doen groeien van je business of het stroomlijnen van je HR processen. 

People Matter(s) staat voor:

  • persoonlijk contact
  • advies op maat
  • flexibiliteit
  • ruime ervaring in Human Resources

Because People Matter(s)!


Patrick Borgions, Box-Office

  • Ik had het genoegen je beter te leren kennen als medecursist in de NLP opleiding en nu ook als vriend. Je combineert als geen ander het belgisch bourgondische genieten van het leven met je nederlandse roots die staan voor je directheid en openheid. Daarenboven luister je empathisch en ben je zeer snel en goed in situaties of mensen  inschatten.  Vanuit je brede ervaring kan je zaken op zo'n manier duiden en tot hun essentie terugbrengen dat alles eenvoudig wordt en een oplossing zich als vanzelf aanbiedt. Professioneel, sterk, direct, zeer efficiënt met flair en een glimlach.  Als ik een coach zoek weet ik waar naartoe!

Marie

  • Jouw coaching is in lijn met je persoonlijkheid: dynamisch en extreem correct. Je maakt ons zeer snel bewust van onze blokkades, van onze leerpunten en onze troeven. Je ruime ervaring leidt ons meteen naar de essentie en met je opmerkingen en adviezen breng je ons zonder enig probleem weer terug.  Soms verrast, soms geamuseerd (want Liesbeth laat zich niet snel van haar stuk brengen), op andere momenten geëmotioneerd, verrijkt en/of door elkaar geschud door je observaties. Het mag gezegd worden, je manoevreert met veel intelligentie en gevoel, het is dan ook onmogelijk om onverschillig te zijn tegenover jouw begeleiding. Voor mij werkt dit perfect. Bedankt voor je eerlijkheid, je respectvolle openhartigheid en je dynamiek die leidt tot leerrijke en amusante uitwisselingen. Kortom, een echt plezier om in jouw gezelschap te verkeren!