https://www.people-matters.be/uploads/images/headers/rainbow bridge.png

Coaching

Coaching

Coaching is voor People Matter(s) geen vorm van therapie, maar ook zeker geen vrijblijvende babbel. De gesprekken tussen de  ‘coach’ en ‘gecoachte’ (coachee) hebben een concreet doel, zoals het ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. Door het verkrijgen van inzicht in eigen gedrag en communicatie is het mogelijk om bepaalde gedachten of patronen te doorbreken en te veranderen. 

Een coach ondersteunt en motiveert de coachee bij de bewustwording en het effectief in gang zetten van een veranderingsproces. Het werken met mensen blijft voor mij een zeer boeiend proces. Het samen definiëren van de gewenste doelstellingen en het behalen van resultaten, het zien openbloeien van mensen, motiveert mij om dit leerproces steeds weer aan te gaan samen met mijn coachee. 

Ik gebruik tijdens mijn coaching sessies verschillende technieken, zoals MBTI om de persoonlijkheidsvoorkeuren in kaart te brengen, NLP en RET om patronen te doorbreken en verder te ontwikkelen.


Peggy Janssens, Microsoft

  • Liesbeth heeft ontzettend veel troeven omdat ze door haar rijke professionele ervaring in een multinational, samenwerkend met een verscheidenheid aan KMO's, een heel scherp beeld kan zetten van hoe belangrijk mensen zijn in een organisatie. Deze ervaring zorgt ervoor dat ze als coach het beste in je kan detecteren en jou het juiste advies kan geven om die talenten verder te ontwikkelen, als individu of als bedrijf.

Annick, advocate

  • De gesprekken met Liesbeth hebben mij meer inzicht gegeven in wat voor mij belangrijk is in een job en hebben er uiteindelijk toe geleid dat ik de stap naar verandering bewust heb durven zetten. De begeleiding van Liesbeth is heel erg professioneel en eveneens leuk. Liesbeth is een toffe, intelligente persoonlijkheid, die meteen begrijpt waar het om draait. Na elke coachingsessie voelde ik mij echt gesteund in mijn nieuwe project. Bedankt Liesbeth !